Masāža ar šokolādi

Pieteikties procedūrai

 

Šokolādes masāžas laikā tradicionālo masāžas līdzekļu - krēmu, eļļu vietā izmanto šokolādes emulsiju, ko iegūst melno dabīgo šokolādi izkausējot un sajaucot ar mandeļu eļļu. Procedūras laikā tiek veikts mikropīlings ādai, jo šokolādes emulsija satur mazus kakao graudiņus.

Masējot tos nejūt, tomēr tie attīra ādu, vēršot to gludāku, maigāku un izlīdzinot mīmikas krunciņas. Masāžas laikā šokolāde ādu maksimāli apgādā ar nepieciešamajām barības vielām, mikroelementiem un vitamīniem - B grupas, A, E, K, vienlaicīgi labvēlīgi iedarbojoties arī uz vielmaiņu. Šokolādes terapijas laikā papildus āda tiek atsvaidzināta, mitrināta un tonizēta, pateicoties gan emulsijas sastāvā esošajām vielām, gan masāžas laikā pielietotajām metodēm. Masāžas kustības pārsvarā ir relaksējošas, un tāpēc ļoti svarīgi veikt refleksogēno masāžu, kad tiek izmasēti kāju pēdu un roku punkti, kas atbild ne tikai par vispārējo veselības stāvokli, bet arī, tos stimulējot, var nomierinoši iedarboties uz nervu sistēmu. Protams, tāpat kā klasiskā ārstnieciskā masāža, šokolādes masāžas laikā no saspringuma tiek atbrīvota muskulatūra, savilktās ķermeņa vietas, uzlabota asinscirkulācija un veikta limfodrenāža. Un visbeidzot- gan caur ādu, gan ožas orgāniem tiek uzņemtas reģenerējošas vielas organismam. Kakao veicina laimes vielas endorfīna izstrādāšanos smadzenēs, kas remdina sāpes, atbrīvo no negatīvām emocijām, novērš nogurumu un visbeidzot vērš laimīgāku... Šokolādes sastāvā esošais kofeīns, tanīns, polifenols un teobromīns novērš depresiju, mazina nemieru, spriedzi, uzlabo garastāvokli un, iegūstot psiholoģisko līdzsvaru, rosina erotiskas izjūtas! Masāža kalpo kā baudas pilns piedzīvojums, kas vienlaicīgi relaksē un uzmundrina!